sâmbătă, 8 septembrie 2012

[Sfat]Imbunatateste cu succes

Dupa ce imbunatatesti un item trebuie sa il folosesti pentru 24 ore pentru a-l putea imbuntatati dinou, dar depinde si de item, si de plus. la un item de lv 1 poti sa-l faci de la +0 la +6 fara problema, totusi sa ai grija. La un item de lv 30+ poti imbunatati de la +0 la +4 intr-o zi, trebuie sa astepti minim o ora inainte de a imbunatati iar. dupa care poti imbunatati doar o data la 24 de ore. La un item de lv mare (otel, otravita, etc.) trebuie sa imbunatatesti itemul cu 1 la fiecare 24 ore minim!!

Ajuta si daca folosesti si buguri, de ex: Pui itemul pe fierar, dai de 3 ori nu, inchizi, pui itemul diou pe fierar dai de 2 ori nu si a 3-a oara da. Sau, sa imbunatatesti itemul cand isi duce mana la frunte fieraru. Dar cel mai bine e sa il combinati pe primul cu al doilea. Astea-s cele mai bune. Alt bug ar fi sa luati 2 iteme de lv 1 (cizme si cercei de la mag general) sa le faceti pana esueaza pe ambele, si dupaia sa faceti itemu dorit. Alt bug ar fi... sa luati un item, tot de lv 1 si sa-l faceti +1, dupaia sa imbunatatiti itemul dorit. Dar orice bug a-ti folosi sa il combinati cu primul. Atentie!! Daca aveti cioburi pe arma sau armura va putea esua daca il imbunatatiti la fieraru satului, dar la un fierar special din contra, sansele pot creste. Dar daca aveti un mineral adaugat pe un accesoriu sa nu imbanatiti niciodata, atata timp cat are mineralul adaugat!! nu va va reusi!! Alt bug ar fi urmatorul: sa imbunatatiti itemul pe un ch gol, pe ch1 jucatorii in excesivitate va creeaza lag si asa obiectul poate fi distrus, sau sa nu filmati niciodata cand incercati sa imbunatatiti un item la +9. Va va esua cum le-a esuat altor mii de oameni care au incercat sa imbunatateasca un item incercand sa filmeze, sau daca totusi chiar vreti sa filmati sa nu va prostiti facand cruci cu itemul sau tot felu de tampenii. Cand incercati sa imbunatatiti un item mai intai dati click dreapta pe el pentru a il puneti pe voi, daca se poate, iar dupaceea dati dinou click dreapta e el pentru a il da jos in primul spatiu care se poate din inventar, iar apoi il imbunatatiti., daca este un item pe care nu-l puteti purta dati doar odata click dreapta pe el, iar apoi il imbunatatiti. Cand imbunatatiti aveti grija sa aveti activate buffurile si sa aveti bara de PM plina, daca aveti un buff care da si efect negativ (tais vrajit, care da daune PV, iuresu, care da sensibilitate, ATENTIE! In afara de corp rezistent, chiar daca iti scade vit de miscare, este bun) sa nu il activati. Sa ezitati sa imbunatatiti de pe  cal, sau sa aveti chemat calul. Ducetiva la femeia batrana si asigurativa ca aveti noroc. Daca aveti ghinion luati-va un Karma 1. ATENTIE!!! Daca aveti ghinion si va-ti luat karma sa nu folositi nici un bug!!! Riscati sa va esueze. Asa am facut eu la o armura de 26+8 si mi-a esuat.
Acestea au fost cam toate bugurile de imbunatatire pe care le stiu, deci cred ca sunt toate bugurile eficiente, ca mai exista si altele dar nu-s bune de nimic. 
Acestea fiind spuse, bafta si mult noroc... Ca cam asta iti mai trebuie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu