sâmbătă, 26 mai 2012

OTV DDD

Dan Diaconescu: Doamnelor si domnilor sunt Dan Diaconescu si suntem in direct cu domnul KingOfThHill care se pare ca ne va da un interview dupa ce termina de vorbit la telefon
KingOfThHill: Da...DA!! A-ti auzit bine!! Comand 20.000.000 de MD. DA!!! platesc totu!!!
GM de la Metin2: Dar de unde aveti dvs. atatia bani pentru MD?? Nimeni nu a mai cumparat niciodata mai mult de.... 10.000 MD. Sunteti sigur ca nu ii aveti din etnobotanice??
KingOfThHill: Doame.... cum sa credeti asa ceva??? Daca a-ti stii cine sunt eu....
GM de la Metin2: Traficant de droguri??
KingOfThHill: NUU!!!!
GM de la Metin2: Atunci ai spart o banca!!! CHEM POLITIA!!!
KingOfThHill: Nu am furat nimic niciodata!!! Ei bine nu in realitate....
GM de la Metin2: Dar nu pot sa cred ca nu ai spart nici o banca, nu esti traficant de droguri, nu esti nici macar hot de masini??
KingOfThHill: NUU! Pentru ultima data NU!!!!
GM de la Metin2 Bai frate dar nu pot sa iti dau atata MD daca nu ai facut nimic!! NU AI SPART NICI O BANCA... NU ESTI NICI TRAFICANT DE DROGURI.... NU AI JEFUIT NICI O CASA... DE UNDE SA EXPLIC EU CA AI ATATIA BANI PENTRU MD CA DACA NU LE ZIC CEVA DE GENU ASTA MA VOR CONCEDIA SEFII!!! DECI TREBUIE SA FII FACUT TU CEVA ACOLO....
KingOfThHill: Nu domne!! nu am facut nimica.... ooofhh... sunt... jmeqeru777
GM de la Metin2: Ce esti??
KingOfThHill: SUNT JMEQERU777!!!
Dan Diaconescu: Doamnelor si domnilor a-ti auzit asta chiar daca nu erati la TV!!! KingOfThHill este Jmeqeru777, si voi a-ti auzit primii!! Dan Diaconescu, impreuna cu Rolls Royceul sau a terminat!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu